Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Fırat Aydınus Galatasaray ~ Cumanın favorisi Fırat Aydınus - Spor Haberleri - Futbol

Fırat Aydınus Galatasaray ~ Cumanın favorisi Fırat Aydınus - Spor Haberleri - Futbol. Galatasaray fenerbahçe fırat aydınus'un var i̇ncelemesi sonrası verdiği penaltı kararına tepkiler. İşbecer, aziz yıldırım'ın galatasaraylı oyunculara söylediği, ayakları titreyecek sözüne ise, galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak. İstanbul bölgesi hakemi olan fırat aydınus, süper lig'de 343 maç yönetti.

Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak. Fırat aydınus'un yönettiği maç galatasaray maçları. Haftada ise sivasspor, galatasaray'ı konuk ederken maçın hakemi yine fırat aydınus'tu. Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi? Spor toto süper lig'de galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçı hakem fırat aydınus yönetecek.

Galatasaray - Trabzonspor Maçının Hakemi Fırat Aydınus - Son Dakika Spor
Galatasaray - Trabzonspor Maçının Hakemi Fırat Aydınus - Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Beşiktaş derbisiyle yöneten aydınus, geçmişte 41 kez resmi ve özel karşılaşmalarda galatasaray mücadelesinde düdük çaldı. #galatasaray #fenerbahçe #fırataydınus #vargalatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonu için var incelemesini içeren görüntüler. Spor toto süper ligin 27. Spor toto süper lig'de galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçı hakem fırat aydınus yönetecek. İstanbul bölgesi hakemi olan fırat aydınus, süper lig'de 343 maç yönetti. Fırat aydınus 2 sarı kart çıkarttı. Haftasında beşiktaş ile galatasaray arasında 2 aralık cumartesi günü vodafone park'ta oynanacak maça atanan hakem fırat aydınus, kariyerindeki 26. Fırat aydınus, galatasaray'ın bugüne kadar 44 karşılaşmasında düdük çaldı.

Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak.

Galatasaray kulübü i̇cra kurulu başkanı lütfi arıboğan değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Spor toto süper lig'de galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçı hakem fırat aydınus yönetecek. Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı. Bizde fırat aydınus'tan benzer bir şey bekliyorduk. Galatasaray feberbahçe derbisini yöneten hakem fırat aydınus verdiği skandal kararlarla maçı resmen katletti. Haftasında galatasaray'ın hatayspor ile deplasmanda oynanacak olan maçta fırat aydınus düdük çalacak. Hakem olarak ise özgüç türkalp görev yapacak. Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı. İşbecer, aziz yıldırım'ın galatasaraylı oyunculara söylediği, ayakları titreyecek sözüne ise, galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Saat 19.30'da başlayacak mücadeleyi fırat aydınus yönetecek. #galatasaray #fenerbahçe #fırataydınus #vargalatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonu için var incelemesini içeren görüntüler. 09.03.2014 09:15 değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Galatasaray'ın yediği 2 golde de golün öncesinde yaptığı hatalar ile fatih terim'in de tepkisini çeken fırat aydınus'a büyük tepki var.

Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi? Aydınus'un yardımcılıklarını aleks taşçıoğlu ve arkın akgül yapacak. Hakem olarak ise özgüç türkalp görev yapacak. Fırat aydınus, galatasaray'ın bugüne kadar 44 karşılaşmasında düdük çaldı. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşcıoğlu yapacak.

Trabzonspor - Galatasaray maçını Fırat Aydınus yönetecek | LigRadyo
Trabzonspor - Galatasaray maçını Fırat Aydınus yönetecek | LigRadyo from cdn.ligradyo.com.tr
Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak. İstanbul bölgesi hakemi olan fırat aydınus, süper lig'de 343 maç yönetti. Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti. Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı. Hakem olarak ise özgüç türkalp görev yapacak. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşcıoğlu yapacak. Spor toto süper ligin 27. Haftada ise sivasspor, galatasaray'ı konuk ederken maçın hakemi yine fırat aydınus'tu.

Galatasaray fenerbahçe fırat aydınus'un var i̇ncelemesi sonrası verdiği penaltı kararına tepkiler.

Fırat aydınus eyyamcı bir hakem görüntüsü çiziyor. Galatasaray feberbahçe derbisini yöneten hakem fırat aydınus verdiği skandal kararlarla maçı resmen katletti. Galatasaray fenerbahçe fırat aydınus'un var i̇ncelemesi sonrası verdiği penaltı kararına tepkiler. Fırat aydınus 2 sarı kart çıkarttı. 09.03.2014 09:15 değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. İstanbul bölgesi hakemi olan fırat aydınus, süper lig'de 343 maç yönetti. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak. Kez iki takım arasında oynanacak olan maçta düdük çalacak. Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti. Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı. Fifa kokartlı hakemlerimiz cüneyt çakır ve fırat aydınus a spor'un sorularını yanıtladı. Var hakemi de ali palabıyık olabilir. Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı.

Kez iki takım arasında oynanacak olan maçta düdük çalacak. Galatasaray fenerbahçe fırat aydınus'un var i̇ncelemesi sonrası verdiği penaltı kararına tepkiler. Fırat aydınus 2 sarı kart çıkarttı. Haftasında galatasaray ile trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın hakemi fırat aydınus, 5. Bizde fırat aydınus'tan benzer bir şey bekliyorduk.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek! - Futbol Spor Haberleri
Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek! - Futbol Spor Haberleri from idora.gazetevatan.com
İstanbul bölgesi hakemi olan fırat aydınus, süper lig'de 343 maç yönetti. Hakem olarak ise özgüç türkalp görev yapacak. Fırat aydınus, galatasaray'ın bugüne kadar 44 karşılaşmasında düdük çaldı. Haftada ise sivasspor, galatasaray'ı konuk ederken maçın hakemi yine fırat aydınus'tu. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşcıoğlu yapacak. Saat 19.30'da başlayacak mücadeleyi fırat aydınus yönetecek. Beşiktaş derbisiyle yöneten aydınus, geçmişte 41 kez resmi ve özel karşılaşmalarda galatasaray mücadelesinde düdük çaldı. Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti.

Haftasında galatasaray'ın hatayspor ile deplasmanda oynanacak olan maçta fırat aydınus düdük çalacak.

Fırat aydınus eyyamcı bir hakem görüntüsü çiziyor. Galatasaray'ın yediği 2 golde de golün öncesinde yaptığı hatalar ile fatih terim'in de tepkisini çeken fırat aydınus'a büyük tepki var. 09.03.2014 09:15 değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Galatasaray fenerbahçe fırat aydınus'un var i̇ncelemesi sonrası verdiği penaltı kararına tepkiler. Galatasaray feberbahçe derbisini yöneten hakem fırat aydınus verdiği skandal kararlarla maçı resmen katletti. Ligde bursaspor deplasmanına çıkacak galatasaray'da fırat aydınus tedirginliği yaşanıyor. Haftasında beşiktaş ile galatasaray arasında 2 aralık cumartesi günü vodafone park'ta oynanacak maça atanan hakem fırat aydınus, kariyerindeki 26. Galatasaray'ın fırat aydınus yönetiminde bu sezon oynadığı maçlar Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti. Haftasında galatasaray ile trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın hakemi fırat aydınus, 5. Galatasaray fenerbahçe maçının ardından saha içinde fırat aydınus'a sitem eden fatih terim. Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı. Hakem olarak ise özgüç türkalp görev yapacak.

Spor toto süper ligin 27 fırat aydınus. Haftasında galatasaray ile trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın hakemi fırat aydınus, 5.

Posting Komentar untuk "Fırat Aydınus Galatasaray ~ Cumanın favorisi Fırat Aydınus - Spor Haberleri - Futbol"